Матриксмобил®

Апаратът Матриксмобил

Матриксмобилът® е резултат от дългогодишни изследвания и практика. Въпреки това – или пък точно поради това – той е един прост медицински инструмент.

Матриксмобилът® е одобрен по закона за медицинските продукти и е активен медицински продукт от класа IIa. Уредът е ергономичен и лесен за употреба. Всеки квалифициран терапевт може бързо да постигне напредък и успехи с него.

Матриксмобилът® се състои от блок за управление и MaRhyThe-Hand-апликатор. Всички части са стабилни и с високо качество.

Една особеност представляват специално конструираният резонатор и MaRhyThe-Hand-апликаторът, чиято форма е свързана директно с хармонизиращото действие на ритмичните вибрации върху тялото. Този патентиран резонатор гарантира нежна, модулираща адаптация на вибрациите към тъканта, така че да се избегне опасността от разтежения на връзките и съответно резонансен сблъсък при вътрешните органи. Резонаторът е произведен от поносим за кожата материал, без алергени. Може да се използва в кабинет или навън.

Матриксмобилът® е много удобен, лесен за пренасяне и използване. Само няколко движения и вече е готов за употреба. Също толкова бързо, той отново е на сигурно място в куфарчето.

Матриксмобилът е създаден за солидна и дългосрочна професионална употреба

Материалите - най-вече стомана, титан и поносима за кожата пластмаса - са с високо качество и изключително издръжливи.

За лечение на пациенти със сърдечни пейсмейкъри се предлага вариант на резонатор без магнити. Полезни аксесоари, като например чанта за рамо, куфарче за транспорт и др. допълват Матриксмобила®.

Матриксмобилът® работи с нормалното напрежение от електрическата мрежа.

Техническа поддръжка

В случай, че Вашият Матриксмобилът® не работи, ние предлагаме ремонтни услуги за бърза подмяна и ремонт на оборудването на справедливи цени.

 

Сертификати и съответствие

CB Test Certificate MaRhyThe

Уредът покрива изискванията на медицинската директива 93/42EWG - Изтеглете в PDF

EC-Сертификат

EC-Сертификат - Изтеглете в PDF

QM-Сертификат (EN ISO 13485:2016)

QM-Сертификат (EN ISO 13485:2016) - Изтеглете в PDF

Декларация за съответствие

Декларация за съответствие - Изтеглете в PDF